.

.

25 Haziran 2014 Çarşamba

Gazi Antep Usulü Lahmacun


mutlu anne babalar mutlu çocuklar: Gazi Antep Usulü Lahmacun





Malzemeler
  • 750 gr orta yağlı iri kıyma et
  • 150 gr kuyruk yağı (kıyılmış)
  • 1′er yemek kaşığı dolusu domates ve biber salçası
  • 5 demet maydanoz (büyük boy, temizlenmiş, kıyılmış)
  • 5 baş sarımsak (soyulmuş, kıyılmış)
  • 1 kg kırmızı taze biber  (kıyılmış)
  • 1 kg domates (kıyılmış)
  • 1 yemek kaşığı isot, pul biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber, kimyon
Hazırlanışı
Tüm malzemeleri karıştırın, tuzunu ayarladıktan sonra fırında pişirtin. Pişen lahmacunlar servise hazır. Salata, ayran ile servis yapılması tavsiye edilir. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers